Programvara

Avdelningar
Avdelningar

Guitar for Dummies

Pris: 399 kr

Förlag
eMedia
Artikelnummer
9781891155581
Utgiven år
2009
Antal sidor
0
Format
134x190
Lagerstatus
Tillfälligt slut
Det snabba och enkla sättet att börja spela gitarr!

eMedia Guitar for Dummies CD-ROM gör inlärningen både rolig och enkel med över 80 inspirerande steg-för-steg-lektioner. Sånger och övningar åtföljs av instruktionsfilmer, ljudfiler och MIDIspår som går att variera i tempo för att underlätta inlärningen. Lektionerna börjar med de allra första grunderna såsom att stränga gitarren till ackordspel och andra speltekniker. Förutom ett gediget undervisningsmaterial ingår det också en automatisk stämapparat, metronom, ackorduppslagsverk samt inspelningsmöjligheter. Med denna effektiva inlärningsmetodik kombinerat med alla värdefulla tillbehör kommer du att sitta och spela låtar på nolltid.

eMedia Guitar For Dummies innehåller ett gäng låtar i olika genrer för att göra inlärningen oförglömlig och rolig! Vår senaste version innehåller ett brett sortiment av låtar för att garanterat inte låta dig tröttna i första taget såsom:

Bob Dylan ("Knockin’ on Heaven’s Door")
Rolling Stones/The Doors ("Little Red Rooster")
The Steve Miller Band ("Rock N’ Me")
Rod Stewart/Tom Waits ("Downtown Train")
The Grateful Dead ("Uncle John’s Band")

Utöver dessa innehåller skivan en uppsättning klassiker såsom "Scarborough Fair," "La Bamba," "Midnight Special" och många, många fler.